Verhalen van onze medewerkers: Roel Rekers

monteur bij vallei auto groep

Wij nemen je graag mee in de ervaring van onze medewerkers bij Vallei Auto Groep. Dit keer spraken we met Roel Rekers.

Bij Vallei Auto Groep werken ruim 500 medewerkers. Van verkoopadviseurs, magazijn medewerkers, verhuurmedewerkers tot service adviseurs. Hieronder lees je het verhaal van Roel die al 6 jaar bij Vallei Auto Groep werkt als monteur in Veenendaal. Hij vertelt onder andere hoe hij bij Vallei Auto Groep terecht is gekomen en hoe zijn werk als Hoogvoltexpert eruit ziet.

Vacatures werkplaats

Ben jij geïnteresseerd in een functie in onze werkplaats? Bekijk al onze vacatures.

Hoe ben je bij Vallei Auto Groep terecht gekomen?
Ik ben sinds begin 2018 bij Vallei auto groep aan de slag gegaan, in eerste instantie als monteur op de express-service. Heel leuk werk en veel contact met klanten. Je kunt ze ook vaak direct weer op weg helpen, wat natuurlijk zorgt voor tevreden klanten. Uiteindelijk miste ik het sleutelen toch wel, dus ben ik na ruim een half jaar toch weer in de werkplaats gaan werken. Grotere klussen dan alleen banden repareren, vloeistoffen bijvullen en storingen uitlezen.

Hoe ziet jouw loopbaan eruit?
Ik ben door vele opleidingen te volgen hoogvoltexpert geworden en inmiddels bijna uitsluitend bezig met het repareren van electrische auto´s.

Hoe ziet jullie team eruit?
We hebben in Veenendaal een gezellig team in de Volkswagen werkplaats, ik kom met plezier naar mijn werk. We drinken in de ochtend altijd samen even een bakkie koffie. We staan ook voor elkaar klaar om elkaar even te helpen, altijd met de nodige grappen.

Wat vind je leuk aan je werk?
Ik denk dat plezier in je werk heel belangrijk is, anders hou je het niet lang vol.
Bij Vallei hebben we ook een erg actieve personeelsvereniging, er zijn vaak activiteiten om aan deel te nemen, als je wilt. Zoals Karten en aansluitend samen eten. Of Watersporten en BBQ in de zomer.

Wat vind je leuk aan Vallei Auto Groep als werkgever?
Ondanks dat de Vallei Auto Groep de laatste jaren flink gegroeid is, blijft voor mij wel het teamgevoel in stand. We spreken elkaar wel aan op dingen die beter moeten, of die juist erg goed gaan.

Ook de directie is wat mij betreft goed benaderbaar en bereid om te luisteren naar geluiden van de werkvloer.

Bekijk onze werkplaats vacatures
monteur bij vallei auto groep