Maak als eerste kennis met de Škoda Elroq!

Škoda Elroq Roadshow

Exclusieve preview

In Nederland hebben wij als Vallei Auto Groep de eer om jou als eerste de nieuwe Škoda Elroq te laten zien. Je kunt er welliswaar nog niet in rijden, maar je kunt 'm wel als eerste 'in het echt' zien. Onze verkoopadviseurs en de Product Expert kunnen niet wachten om jou alles te vertellen over dit nieuwe model.

  • Datum: woensdag 16 oktober
  • Ochtendsessie: tussen 10:00 en 12:00 uur
  • Avondsessie: tussen 19:00 en 21:00 uur
  • Locatie: Van der Valk Hotel Duiven
  • Adres: Impuls 2, Duiven

Meld je aan!

Mis deze unieke kans niet om de Elroq te zien! Meld je aan!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze exclusieve sessie in onze mobiele showroom krijg je de gelegenheid om de Škoda Elroq in een ontspannen setting te bekijken. Onze productspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedetailleerde informatie.

We hopen dat je erbij kunt zijn om deze bijzondere ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de toekomst van Škoda te ontdekken!

Meld je aan

Škoda's eerste compacte elektrische SUV

De nieuwe Škoda Elroq, het eerste volledige elektrische model van het merk in het compacte SUV-segment. Afhankelijk van de gekozen configuratie heeft de Elroq een actieradius tot 679 km** en een superscherpe vanafprijs van € 34.990* is het de voordeligste elektrische SUV in zijn segment. De Elroq is direct leverbaar als Selection, Business Edititon en Sportline.

Een echte Škoda

Nieuw designtaal

Deze nieuwe designtaal van Škoda combineert robuustheid, functionaliteit en authenticiteit, maar het blijft typisch Škoda. Aan de voorkant komt dit tot uiting in de glanzend zwarte Tech-Dek Face en waar het traditionele logo plaats heeft gemaakt voor een moderner ontwerp.

Het exterieur van de Elroq valt op door strakke lijnen en een aerodynamisch design, met een luchtweerstandscoëfficiënt van 0,26, wat bijdraagt aan een topsnelheid van 180 km/u.

De topmodellen van de Elroq zijn uitgerust met Matrix-LED-koplampen, die met 36 afzonderlijke lichtsegmenten voor optimale verlichting zorgen. Aan de achterzijde sluit de Elroq naadloos aan bij de Modern Solid designtaal, met C-vormige achterlichten en verlichte kristalelementen. Er zijn twee varianten van de achterlichten beschikbaar, waarbij de topversie dynamische richtingaanwijzers en animaties bij het openen van de achterklep biedt.

State-of-the-art technologie

Veel autokopers zijn op zoek naar een eenvoudigere en betaalbare manier om elektrisch te rijden. De Elroq speelt hierop in met geavanceerde technologie en moderne infotainment- en veiligheidsfuncties, tegen een scherpe prijs.

De Elroq biedt een ruim interieur en flinke bagageruimte. Dankzij zijn compacte afmetingen, royale interieur en uitstekende rijprestaties is de Elroq de ideale partner, zowel in de stad als daarbuiten.

Grensverleggende range en aandrijflijnen

In Nederland zal de Škoda Elroq leverbaar zijn in 3 uitvoeringen: Selection, Business Edition en Sportline. Hierbij heb je de keuze uit verschillende aandrijflijnen.

  • Elroq 50 - vermogen van 125 kW
  • Elroq 60 - vermogen van 150 kW
  • Elroq 85 - vermogen van 210 kW en actieradius van 579 km**

Opladen in 28 minuten

Bij DC-snellaadstations kan de 82 kWh accu van de achterwielaangedreven Elroq 85 dankzij laadsnelheden tot 175 kW in minder dan 28 minuten van 10 naar 80 procent worden opgeladen. De kleinere accu's van de Elroq 50 en Elroq 60 laden zelfs nog sneller op, binnen 24 minuten. Door zijn hoge efficiëntie, snelle laadtijden en handige voorverwarmfunctie wordt de rijervaring in de Elroq naar een hoger niveau getild.

Vanaf € 34.990*

Vanaf nu te bestellen

De Škoda Elroq is vanaf nu te configureren en te bestellen. Door de scherpe vanafprijs van slechts € 34.990*, inclusief 5 jaar onderhoud, komt de Elroq dit jaar nog in aanmerking voor de SEPP-subsidie van maximaal € 2.950*. Zakelijke rijders betalen een bijtelling van slechts € 178* per maand.

Nieuws

Meer nieuws

*Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, accu leeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt. Op dit moment zijn de definitieve gegevens van de 63 kWh accu en Sportline uitvoering nog niet bekend.

Inschrijven Roadshow Škoda Elroq

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van Vallei Auto Groep. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het gebruik hiervan is onderworpen aan het Google Privacy beleid en de Googlegebruiksvoorwaarden .