Eerste beelden Volkswagen Tayron

Volkswagen Tayron

Volkswagen Tayron de ruimste SUV

De Volkswagen Tayron is dé keuze voor wie op zoek is naar een ruime en veelzijdige SUV. De Volkswagen Tayron is verkrijgbaar als plug-in hybride en mild hybride. De plug-in hybride heeft een elektrische actieradius van ongeveer 125 km. Wat de Volkswagen Tayron bijzonder maakt is dat hij veel ruimte heeft: 885 liter bagageruimte. Heb je een groot gezin? Dan kun je kiezen voor een derde zitrij met 7 zitplaatsen, ideaal voor grote gezinnen.

Houd me op de hoogte

Ben jij geinteresseerd in de nieuwe Transporter? Ontdek meer over de Tayron

Binnenkort bestelbaar

De langverwachte Volkswagen Tayron is binnenkort bestelbaar. De Volkswagen Tayron is vanaf novemeber te bestellen bij Vallei Auto Groep. Wil je één van de eerste Volkswagen Tayron bestuurders zijn? Klik dan hieronder op "houd me op de hoogte" voor het laatste nieuws.

Houd me op de hoogte
Volkswagen Tayron voorkant

Plug-in hybride technologie

De Volkswagen Tayron plug-in hybride biedt het beste van twee werelden. Met een volledig elektrische actieradius van maar liefst 125 km kun je de meeste dagelijkse ritten, zoals woon-werkverkeer, volledig elektrisch afleggen. Daarnaast heb je ook nog de zekerheid wanneer je op vakantie gaat met de auto. Geen zorgen over het vinden van laadpalen in het buitenland, want de Volkswagen Tayron schakelt eenvoudig over naar de verbrandingsmotor. Met tankstations overal beschikbaar, is de Volkswagen Tayron plug-in hybride de ideale keuze voor zowel dagelijkse ritten als vakantietochten.

Volkswagen Tayron man laad de Tayron

Twee uitvoeringen: Life Edition en R-Line Edition

De Volkswagen Tayron wordt geïntroduceerd in twee uitvoeringen: Life Edition en R-Line Edition. Maar wat is het verschil tussen de twee? Vallei Auto Groep legt het je uit. De Life Edition is de basisversie die al rijk is uitgerust met tal van verschillende functies zoals automatische airconditioning, sfeerverlichting (10 kleuren), negen airbags, driving experience control, draadloze App-connect (Apple CarPlay en Android Auto) deze versie legt vooral nadruk op comfort.

De R-Line Edition van Volkswagen Tayron, legt juist de nadruk op sportiviteit. De R-Line biedt sportstoelen in ArtVelours, bumpers in R-Line-design en 20 inch lichtmetalen velgen. Daarnaast is de R-Line Edition ook uitgerust met LED Plus-koplampen en heeft deze versie van de Volkswagen Tayron 30 verschillende kleuren sfeerverlichting.

Volkswagen Tayron koplamp R-Line Edition

Blijf op de hoogte

De Volkswagen Tayron is de perfecte auto voor het gezin. Hij is ruim en heeft genoeg plek voor het gezin maar ook perfect voor elektrische ritten naar het werk. Wil je op de hoogte blijven van de Volkswagen Tayron? Klik dan op "houd me op de hoogte".

Houd me op de hoogte
Volkswagen Tayron zijkant

Ik heb interesse

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van Vallei Auto Groep. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het gebruik hiervan is onderworpen aan het Google Privacy beleid en de Googlegebruiksvoorwaarden .