Nieuwe Volkswagen Transporter Sneak Preview

Volkswagen Bedrijfswagens - Nieuwe Transporter Sneak preview

14 oktober: Neem een kijkje bij de sneak preview van de nieuwe Transporter

De nieuwe Transporter komt eraan en hij is op maandag 14 oktober te bewonderen bij Vallei Auto Groep in onze showroom in Veenendaal.* Je bent van harte welkom om de nieuwe Transporter te bekijken van 14:00 - 20:00 bij Vallei Auto Groep. Onze productspecialisten zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Geniet van een heerlijk hapje en drankje en begin je werkweek goed bij Vallei Auto Groep.

Nieuwe Volkswagen Transporter

Direct aanmelden

Wil jij aanwezig zijn tijdens de Sneak preview? Laat dan even weten dat je komt, dan zorgen we dat de koffie of borrel klaar staat.

Bestelbaarheid Transporter

De nieuwe Volkswagen Transporter is op 17 september geintroduceerd tijdens de IAA in Hannover. De diesel varianten van de Transporter worden begin oktober bestelbaar met een vanafprijs van € 29.990. In oktober start ook de verkoop van de e-Transporter en ook de e-Caravelle wordt later dit jaar bestelbaar. We verwachten de nieuwe Transporter medio januari in onze showrooms. Je kunt de nieuwe Transporter dus al bekijken op maandag 14 oktober tijdens de sneakpreview. Je bent van harte welkom. Laat je weten dat je er bij bent!

Meld je aan voor de sneak preview
Sneak Preview Volkswagen Transporter

Direct aanmelden

Meld je aan voor maandag 14 oktober en kom naar onze Sneak Preview van de nieuwe Volkswagen Transporter.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van Vallei Auto Groep. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het gebruik hiervan is onderworpen aan het Google Privacy beleid en de Googlegebruiksvoorwaarden .

*Er zal een Volkswagen Transporter Dubbele cabine aanwezig zijn tijdens de sneak preview.